Termeni si conditii

Definitii si Termeni


Vinzator Abcseo.ro, ofera servicii de promovare, publicitate online si marketing digital. Aceste servicii sunt expuse pe site.

Cumparator / Client / Utilizator este orice persoana fizica sau juridica , precum si orice entitate juridica ce initiaza o comanda.

Comanda reprezinta documentul digital ce ia forma de comunicare dintre Vinzator si Cumparator. Prin acest document Cumparatorul isi manifesta intentia de a cumpara Servicii de promovare, publicitate online sau marketing digital, oferite de Vinzator. Site platforma abcseo.ro impreuna cu subdomeniile sale.

Contract reprezinta documentul incheiat in format electronic intre Vinzator si Cumparator, fara obligativitatea prezentei fizice simultane a celor doi parteneri.

Conţinut totalitatea informatiilor de pe Site ce pot fi vizualizate si accesate prin intermediul unor echipamente electronice. Continutul se refera de asemenea si la informatiile din e-mailurile care circula intre Cumparator si Vinzator, precum si la informatiile comunicate prin diferite cai Cumparatorului de catre un operator/ colaborator/ angajat al Vinzatorului.
Informarea se va realiza pe baza datelor de contact prezentate pe site in cazul Vinzatorului si a datelor oferite de catre Cumparator.

Review este o recenzie scrisa intocmita de catre Cumparatorul care a beneficiat de un serviciu sau produs oferit de catre Vinzator.
Evaluarea se intemeiaza pe experienta personala a Cumparatorului si capacitatea sa de a redacta comentarii de critica sau apreciere, in functie de gradul de satisfactie avut in urma colaborarii cu Vinzatorul.
Cumparatorul evalueaza serviciul sau produsul de care a beneficiat si masura in care acesta respecta specificatiile Vinzatorului.

Rating nivelul de multumire exprimat de Cumparator vis-a-vis de un serviciu sau produs oferit de Vinzator.
Evaluarea serviciilor si produselor se poate face printr-un sistem de punctaj cu steluţe, de la 1 (reprezentind cea mai slaba satisfactie) pina la 5 (gradul cel mai inalt de satisfactie si indeplinire a asteptarilor privind calitatea). Ratingul se asociaza comentariilor din Review pe care Cumparatorii le realizeaza despre un Serviciu sau Produs.

Specificaţii caracteristicile unui Serviciu sau Produs prezentat pe Site.
Document Termenii si conditiile actuale


Recomandarea Abcseo.ro pentru vizitatorii si clientii site-ului este de a citi cu atentie Termenii si Conditiile descrise. Astfel veti putea utiliza platforma noastra intr-un mod eficient si adecvat.

Solicitarea unui Serviciu sau Produs listat pe site-ul www.abcseo.ro implica automat citirea si agrearea tuturor Termenilor stipulati in acest Document digital. Site-ul abcseo.ri si işi rezerva dreptul de a opera modificari in continutul prevederilor prezentului document, fara instiintarea prealabila a Utilizatorilor. Acestia pot vizualiza si accesa in orice moment Termenii si Conditiile de utilizare a platformei www.abcseo.ro vizitind pagina cu aceeasi denumire.

Returnare Produse
in concordanta cu Ordonanta de Urgenta Nr. 34/2014 ce reglementeaza drepturile consumatorilor ca parte a contractelor incheiate cu profesionistii si a altor documente normative ce completeaza legea, Cumparatorul are dreptul de retragere din contractul derulat in prezent, fara a fi obligat sa-si justifice optiunea si fara a fi penalizat in vreun fel (cu exceptia costurilor prevazute clar la articolul 13 alin. 3 si art 14).
Conditia este ca aceasta retragere sa nu depaseasca 14 zile calendaristice calculate din ziua in care el intra in posesia fizica a unui produs.

Confidenţialitate
Abcseo.ro se angajeaza sa pastreze confidentialitatea datelor pe care ni le furnizati, indiferent de tipul si natura acestora. inscrierea in baza noastra de date presupune exprimarea consimtamintului de a putea fi contactat de catre ABCSEO.ro, de alti terti agreati de Vinzator, in scopul realizarii obiectului Contractului desfasurat intre Cumparator si Vinzator sau de agentii guvernamentale, in contextul prevederilor legislative specifice, toate cu respectarea limitelor legislatiei in vigoare.


Informaţii şi Contact
Va invitam sa ne contactati telefonic utilizind numerele afisate pe site, in urmatorul interval orar:
Luni – Vineri: 10:00 – 18:00
De asemenea, ne puteti scrie oricind pe adresa de email : [email protected].
Vom raspunde solicitarii dumneavoastra in cel mai scurt timp.


Forţa Majora
in caz de forta majora nici Vinzatorul, nici Cumparatorul nu va putea fi tras la raspundere pentru neindeplinirea obligatiilor contractuale (total sau partial, din punct de vedere calitativ sau depasirea termenului limita).

Forta majora face referire la un eveniment imprevizibil, care nu tine de controlul partilor si care nu poate fi prevenit. Daca evenimentul respectiv nu inceteaza in termen de 15 zile de la data manifestarii sale, Vinzatorul si Cumparatorul au dreptul de a notifica cealalta parte de incetarea de plin a Contractului, fara a solicita prejudicii – interese.
Litigii
AbcSeo se angajeaza sa rezolve pe cale amiabila orice disputa care ar putea interveni intre parti, indiferent de natura neintelegerilor. Daca solutionarea disensiunilor nu se poate realiza pe cale amibila, conflictul va cadea in seama instantelor judecatoresti competente.