Despre noi

Firma de optimizare si promovare SEO din Bucuresti

Despre AbcSeo

AbcSeo este o agentie SEO care ruleaza pe piata romaneasca din 2010. Factorii cheie de succes sunt adaptarea la nevoile clientilor, performanta continua si raportul pret-rezultate.

Cu un portofoliu de peste 200 clienti, o echipa dedicata excelentei si alimentata de ultimele tehnologii in domeniu, AbcSeo a devenit in doar 5 ani unul dintre cei mai importanti jucatori de piata SEO din Romania.

Abcseo.ro este o agentie de marketing digital si SEO care isi propune sa ofere suport de calitate si sa creasca vizibilitatea clientilor sai in online.


Cine suntem?
Suntem tineri si valorosi, pasionati si dinamici. Suntem experti SEO, inovatori, artisti, scriitori si vizionari. Cu totii am agreat o misiune comuna: aceea de a contribui onest si cu profesionalism la cresterea afacerilor in mediul online.

Toti avem acelasi scop: succesul clientilor nostri!
     
Ce facem?
Ne dedicam zilnic cresterii afacerilor prin abordari tehnice ale website-urilor, audit de calitate, campanii si strategii personalizate.


Avem experienta in urmatoarele domenii:
– SEO (optimizare motor de cautare)
– PPC (plata per click)
– trafic organic
– eCommerce
– Social media
– Google AdWords
– optimizarea conversiilor
– baze de date
– content marketing
– actualizare aplicatii etc

Specialistii nostri in SEO armonizeaza eficient procesele, creativitatea si expertiza tehnica de top pentru ca afacerea dumneavoastra sa se bucure de trafic mai mare, cresterea numarului de clienti si profituri mai consistente.

ABCseo.ro va conlucra cu dumneavoastra in prezent si in viitor pentru a va oferi serviciile de optimizare seo si marketing online, necesare pentru mentinerea competitivitatii. Pentru ca oferim o gama extinsa de servicii web, nu veti mai fi nevoit sa contractati sau sa gestionati colaborari cu alte firme si persoane pentru realizarea obiectivelor propuse.

Simplu. Flexibil. Accesibil
Servicii de marketing digital cu adevarat flexibile, croite pentru orice buget

Valorile noastre
1. Performanta – Pana in prezent, toate proiectele la care am lucrat au inregistrat o imbunatatire semnificativa a rezultatelor.
2. Abordare personalizata – respiram impreuna cu dumneavoastra si proiectul dumneavoastra. Abordam diferit fiecare proiect pentru ca afacerea dumneavoastra este unica.
3. Fair play – ne tratam partenerii de afaceri asa cum ne place noua sa fim tratati. Punem pret pe incredere si loialitate.
Ajutam companiile ambitioase sa genereze profituri prin construirea unor branduri puternice, vizibile online, prin impulsionarea traficului web, conectarea cu clientii si cresterea vanzarilor globale.

Clientii nostri ne recomanda pentru ca:
– Avem rezultate extraordinare. Secretul? Privim clientul din orice unghi pentru a ne asigura ca beneficiaza la maxim de serviciile noastre de seo.
– Lucram pentru afaceri de toate tipurile si dimensiunile. Intelegem ca fiecare  business are specificul sau si suntem pregatiti sa dezvoltam o strategie si un  plan bine directionat, adecvat nevoilor si obiectivelor dumneavoastra.
– Suntem buni comunicatori. De fapt comunicarea cu clientul este intotdeauna o  prioritate pentru noi. Membrii echipei Abcseo.ro se vor asigura pe tot parcursul derularii contractului ca dumneavoastra intelegeti cum functioneaza campaniile implementate si care sunt rezultatele acestora. Astfel veti fi implicat pe tot parcursul procesului de optimizare SEO.
– Suntem parte din echipa dumneavoastra. Folositi serviciile noastre pentru a  stimula eforturile actuale de marketing. Echipa noastra este flexibila si isi
 gaseste cu usurinta locul in structura actuala a companiei dumneavoastra. Putem  functiona ca extensie a departamentului de marketing sau ca ramura specializata pe SEO si marketing digital.

Cu Abcseo.ro alegi inteligent pentru un viitor de succes!